Iku SAKAGUCHI

Iku SAKAGUCHI main image
I this person

Manga Staff in

Role
Change 123 Author

7 people

See all users

0 people

See all users

Recent activity

see all site activity
Ringosfire loved Iku SAKAGUCHI (person)
ZeinKazama loved Iku SAKAGUCHI (person)
Greannmhar loved Iku SAKAGUCHI (person)
ExileoN loved Iku SAKAGUCHI (person)
slocricek loved Iku SAKAGUCHI (person)